Mataró

Moreno: “Es defensaran la institució i els funcionaris i no caurem en la rancúnia”

  • Actualizado:
  • Creado:

Moreno ha comparegut arran de les notícies publicades sobre una denúncia contra l’alcalde David Bote presentada per la portaveu municipal de VoleMataró als jutjats

“Sembla que algunes han començat la campanya electoral de mala manera” ha dit aquest matí la portaveu socialista a l’Ajuntament de Mataró i primera tinenta d’alcalde, Núria Moreno, davant els mitjans de comunicació. A la seu dels socialistes de Mataró, Moreno ha comparegut arran de les notícies publicades sobre una denúncia contra l’alcalde David Bote presentada per la portaveu municipal de VoleMataró als jutjats .

La portaveu socialista ha assegurat que el govern municipal “valora molt la tasca de l’oposició, el seu impuls, i la seva fiscalització, i estem oberts a les crítiques dures i exigents; tot això forma part de la democràcia i és positiu per la ciutat”. Però ha indicat també que “els atacs venen d’una regidora” amb la qual “és públic que és molt difícil treballar amb ella”. Així, ha recordat que “dues regidores del seu grup municipal l’han abandonat i ha hagut de buscar en la seva candidatura algú que li degui fidelitat personal per tapar els forats”.

La portaveu de VolemMataró “acumula plets i denúncies, denúncies per cobrar en diner negre per fer declaracions de la renda a immigrants i ha estat inhabilitada pels òrgans de direcció i garanties de Podem per pràctiques antidemocràtiques i assetjament a una regidora”, ha recordat Moreno.

Finalment, la primera tinenta d’alcalde ha afirmat que “amb calma i rigor es defensaran la institució i els funcionaris assenyalats”. “David Bote és un Alcalde respectuós amb tothom, honrat i, sobretot, una bona persona” i que “no és bo fer oposició es de l’odi, ni fer oposició des de la rancúnia personal, en la que no caurem”, ha conclòs.