Mataró

L’Ajuntament renova la gespa artificial dels camps municipal de futbol Camí del Mig i Rocafonda

  • Font: Ajuntament de Mataró
  • Actualizado:
  • Creado:

Els treballs es fan en el marc del Pla de renovació de gespa dels camps de futbol municipals.

Les tasques de substitució de la gespa del Camp Municipal de Futbol Camí del Mig han començat aquesta setmana i es preveu que el dilluns 22 de novembre comencin també els treballs al Camp Municipal de Futbol Rocafonda.

En el cas de l'equipament del Camí del Mig se substitueix l'actual gespa artificial i la xarxa de reg. S'enderrocaran els murets d'obra existents als costats de les dues porteries i es farà el nou marcatge del camp segons la normativa vigent. Les obres tenen una durada prevista de vuit setmanes.

Pel que fa al Camp Municipal de Futbol Rocafonda, el projecte preveu la renovació de la gespa artificial, millorant també la planimetria del terreny de joc. El sistema de reg es manté, però es fa una nova escomesa d'aigua potable modificant el traçat actual, que passa pel mig del camp. Aquests treballs tenen un termini d'execució de 6 setmanes.

Mentre durin els treballs, 8 clubs i 5 centres educatius traslladen les seves activitats físiques i esportives, i entrenaments i partits, respectivament, a altres camps de futbol i instal·lacions esportives de Mataró i comarca.