Mataró

L’agrupació de Mataró participa en el 14 Congrés del PSC

  • Actualizado:
  • Creado:

L’alcalde de Mataró, David Bote, i la Diputada Alícia Romero son escollits com a membres de la nova Comissió Executiva Nacional

Els passats dies 13, 14 i 15 de desembre va tenir lloc a Barcelona el 14 Congrés del PSC que va aplegar a 1.069 delegats vinguts de totes les agrupacions de Catalunya.

En Congrés va aprovar el document polític que servirà com a base per a la elaboració del programa electoral de les properes eleccions al Parlament de Catalunya i va ratificar a Miquel Iceta com a Primer Secretari del PSC.

En la seva intervenció, Miquel Iceta es va postular com a candidat a la Presidència de la Generalitat destacant al PSC com l’alternativa davant de tot el desgavell ocasionat per l’actual Govern de la Generalitat i com l’única opció per a construir un país per a tothom.

El plenari del Congrés va aprovar també la nova Comissió Executiva Nacional que acompanyarà a Miquel Iceta en aquest mandat. Aquesta Executiva comptarà amb 51 membres entre els quals es troben l’alcalde de Mataró David Bote, a la Secretaria de Política Municipal, i la Diputada mataronina Alícia Romero, com a responsable d’Universitats i Recerca.

Durant aquest intens cap de setmana, també vam poder comptar amb la presència de Carmen Calvo, Vicepresidenta del Govern d’Espanya, i José Luis Ábalos, Ministre de Foment i Secretari d’Organització del PSOE.