Mataró

Els Premis Butaca de Teatre de Catalunya arriben a Mataró

  • Font: Ajuntament de Mataró
  • Actualizado:
  • Creado:

El dilluns 15 de novembre tindran lloc al Teatre Monumental de Mataró els Premis Butaca, un dels principals guardons del món del Teatre a Catalunya.

Els Premis Butaca premien per votació popular les millors produccions escèniques que s'han vist als teatres catalans. Durant el període de votacions que ha estat obert des del 13 d’octubre fins al 8 de novembre, s’han recollit 9.768 votacions a les diferents produccions nominades.

Després de l’edició de l’any passat en què es va haver d’adaptar la gala a les mesures vigents en aquell moment per la Covid-19, la gala dels XXVII Premis Butaca torna a la presencialitat i tindrà lloc el proper 15 de novembre a les 22h, al Teatre Monumental de Mataró. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i de Negoci Empresa Mataró (NEM).

Durant la gala hi haurà actuacions de Xavi Duch acompanyat per un cor de ball que serà l’encarregat de fer l’obertura i de la Companyia Maria Rovira amb un fragment del seu particular “Rèquiem” amb el que la mataronina va guanyar el premi Butaca a la millor coreografia i el millor espectacle de dansa en l’edició passada.

Xesco Gomar: "Aquests premis són la culminació d'un any difícil però satisfactori culturalment parlant per a Mataró."

La gala dels Butaca es podrà seguir en directe a les 20 hores per streaming a través de la plataforma XALA! (www.xala.cat).

Una altra possibilitat per seguir la gala dels Premis Butaca de teatre de Catalunya és a partir de les 23 hores, mitjançant l’emissió que es farà per tots els canals que s’adhereixin a la Xarxa de televisions locals o bé, a través de la nostra pàgina web (www.premisbutaca.cat).

Enguany s’han posat a la venda part de les localitats del teatre perquè qui ho desitgi pugui assistir-hi. Les entrades es poden adquirir al web www.entradesculturamataro.cat