Mataró

Alicia Romero a la llista de candidats i candidates del PSC Maresme a la candidatura de Miquel Iceta (PSC-Units Avancem)

  • Actualizado:
  • Creado:

Anna Villarreal Pascual secretaria d'organització de Mataró forma part de la candidatura

La fins ara diputada i actual responsable de polítiques econòmiques del PSC, Alicia Romero, conjuntament amb sis candidats i candidates més de la comarca del Maresme, seran les persones proposades per la federació socialista per formar part de la llista del PSC-Units Avancem que liderarà Miquel Iceta.

Acompanyaran Alicia Romero a la proposta de llista del maresme, Pedro Curado, Dante d. Ferreiro, Susana López, Vanesa Muñoz, Ernest Suñé i Anna Villarreal

Aquesta llista es va votar per unanimitat al Consell de Federació, celebrat ahir a Mataró.

Alícia Romero va fer una intervenció sobre la situació política actual i va explicar els acords als que el PSC ha arribat amb Junts per Avançar i Federalistes d’Esquerres. La intenció d’Iceta, va dir, és eixamplar la nostra base electoral amb l’objectiu de poder representar el catalanisme polític des del centre fins a l’esquerra. “Hi ha moltes persones no independentistes que s’han quedat orfes durant aquest procés engegat a Catalunya per les forces independentistes, i cal que puguem canalitzar el vot de les mateixes per ser forts en la nostra proposta de contribuir a millorar la convivència, l’estabilitat política i la seguretat jurídica, avui que s’han trencat tants ponts entre els catalans, i que més de 2200 empreses han canviat la seva seu social fora de Catalunya per les incerteses del procés” ha afirmat.