Mataró

El PSC de Mataró aprova la candidatura que acompanyarà David Bote a les Eleccions Municipals

  • Actualizado:
  • Creado:

L’assemblea del PSC de Mataró, que ha comptat amb la participació del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha aprovat per unanimitat la llista que encapçalarà David Bote

L’assemblea del PSC de Mataró, que ha comptat amb la participació del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha aprovat per unanimitat la llista que encapçalarà David Bote, Alcalde de Mataró i candidat a la reelecció, a les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig.

La candidatura integra la totalitat de l’actual equip de Govern, “perquè han demostrat solvència, rigor i honestedat” amb paraules de l’Alcalde, integra Laura Seijo al número 2, com ja va ser anunciat. També situa el primer secretari dels socialistes del Maresme a continuació, al número 8. El conjunt de la llista inclou onze independents, entre els quals hi ha diversos activistes i dirigents associatius, com Josep M. Spa, expresident del Club Esportiu Hockey Mataró, que tanca la llista de suplents. Els exalcaldes Manuel Mas i Joan Antoni Baron i la diputada Alícia Romero figuren també en llocs simbòlics.

“Les tres P”

Bote ha qualificat la candidatura com “un llista de la ciutat, que va més enllà del PSC, amb independents,; una llista feminista, amb més dones que homes”. Per l’Alcalde de Mataró, es tracta d’un “equip amb tres «P»: plural, progressista i preparat; que combina la renovació que tot projecte necessita amb la continuïtat”. “És una candidatura per guanyar i per governar”, ha conclòs.

Els socialistes mataronins també han aprovat les línies generals del programa, que s’aprovarà en assemblea a mitjan d’abril, “avalat per bon balanç de feina feta i feta a peu de carrer”, segons ha declarat Juan Carlos Jerez, primer secretari del PSC de Mataró. “Ara proposem un programa pel futur de Mataró, una ciutat que volem amb més treball i una ciutat de drets i d’oportunitats, per a la qual proposem un programa progressista de centre esquerra, amb l’objectiu de resoldre els problemes de la ciutadania”, ha afegit Jerez.

El programa inclourà mesures per incrementar l’ocupació i promocionar l’economia,  millorar la neteja i la seguretat a la ciutat o continuar la inversió pública. “En aquest mandat hem invertit més de 50 milions d’euros per tenir la ciutat al dia, i continuarem aquest camí”, ha assenyalat el primer secretari, “invertint en l’espai públic, en  equipaments i en Invertint en habitatge protegit”.

Iceta: “Bote ha de tenir el màxim suport possible”

Per la seva banda, Miquel Iceta ha qualificat David Bote com un alcalde “decidit, compromès, afable, que sap el que vol i que sap embarcar la gent en el seu projecte, que ha d’obtenir ara el màxim de suport possible”. Finalment, Iceta ha tingut unes paraules de record per Joan Vinzo, “que ens va deixar a mig mandat i que el seu exemple ens ha de donar la força per guanyar”.

Mataró, 28 de març de 2019

Adjunt podeu trobar un document amb els membres de la candidatura.

Ficheros adjuntos: