Mataró

Mataró escull els seus delegats i delegades pel 8è Congrés dels Socialistes del Mares

  • Actualitzat:
  • Creat:

Foren votats per unanimitat a l'assembles de l'agrupació

El passat dijous 13 de febrer l’agrupació del PSC de Mataró va reunir-se en assemblea per debatre i aprovar els seus representants al 8è Congrés dels Socialistes del Maresme, que tindrà lloc el proper 29 de febrer a la capital maresmenca.

L’assemblea de l’agrupació va aprovar una llista de 26 homes i dones que conformaran la delegació que haurà de representar als socialistes de Mataró tant en la votació de la nova executiva de Federació com en els treballs dels documents polítics que sortiran del Congrés.

En la mateixa sessió, Xesco Gomar, Primer Secretari del PSC Maresme durant els últims tres anys, va demanar la paraula per agrair el suport de l’agrupació de Mataró a la seva gestió al front de la Federació del Maresme i per sol·licitar el suport de l’assemblea a l’únic candidat que opta a la Primera Secretaria, el company i alcalde de Mataró David Bote.

Posteriorment, David Bote va demanar la paraula per explicar el seu projecte al front de la Federació, fixant com a gran objectiu les eleccions municipals de 2023.