Mataró

Elisabeth Ruiz substituirà Joan Vinzo com a regidora socialista a l’Ajuntament de Mataró

  • Actualitzat:
  • Creat:

La mataronina Elisabeth Ruiz prendrà el relleu de l’escó de Joan Vinzo, traspassat aquest 8 de juny

Elizabeth Ruiz Moreno (Mataró, 1984) prendrà el relleu de Joan Vinzo, traspassat aquest 8 de juny després d’una llarga malaltia, al ple de l’Ajuntament de Mataró. Així ho ha fet saber el primer secretari del PSC de Mataró, Juan Carlos Jerez, a la reunió de la seva Comissió Executiva celebrada aquesta tarda a la capital del Maresme.

Elizabeth Ruiz és diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona (2011) i màster en direcció de Recursos Humans per l’EAE Bussiness School (2014). Actualment i des de 2012 és tècnica de Recursos Humans en una Fundació del tercer sector.

Ruiz figurava com a independent al número 9 de la llista del PSC, que va obtenir 6 regidors a les eleccions municipals de maig de 2015. Marga Riera i Anna Villarreal, números 7 i 8, respectivament, d’aquesta candidatura, han renunciat a ocupar la vacant ocasionada pel decés del que era segon tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran al govern de l’alcalde David Bote.

Elizabeth Ruiz és vicepresidenta del Patronat de la Fundació Hospital i vocal al Consell territorial de Camí de la Serra, Cirera, Molins i Vista Alegre.

Està previst que Elizabeth Ruiz prengui possessió del seu càrrec de regidora al proper ple ordinari de l’Ajuntament de Mataró, aquest 5 de juliol.