Mataró

El PSC de Mataró acorda obrir contactes amb altres forces i valora els resultats

  • Actualitzat:
  • Creat:

La comissió executiva del PSC de Mataró s’ha reunit per avaluar els resultats de les eleccions municipals i europees celebrades a la ciutat el passat 26 de maig. Els socialistes hem acordat obrir una ronda de contactes amb totes les formacions polítiques

L'executiva del PSC Mataró va fer una valoració molt positiva dels resultats electorals. En 29 dies el PSC ha guanyat 3 eleccions a Mataró. Les eleccions generals amb un 25,3% dels vots, les europees amb un 28,3% i les eleccions municipals amb un 38,7% dels vots.

Pel que fa a les eleccions municipals, considerem que és molt bon senyal l'augment de la participació en quasi un 10% més que fa 4 anys. Els principals objectius a les eleccions municipals (guanyar les eleccions amb més vots i amb més representació, que sabien marcat l'executiva juntament amb el comitè de campanya) han estat assolits amb 21.541 vots. L'executiva també valora positivament ser la primera força política en 10 barris i la segona en els 2 restants. En resum, comparant amb l'any 2015, hi ha hagut un 9,7% més de participació, s'han obtingut 7 electes més i 13.098 vots més.

Amb aquestes dades a la mà, al PSC som conscients que el resultat comporta una gran responsabilitat, que és important tenir la mà estesa en tot moment i que cal treballar per un govern de progrés. I és en aquest sentit que s’obre la ronda de contactes.

 

Mataró, 6 de juny de 2019