Mataró

AQUEST 8 DE MARÇ FEM-NOS SENTIR!

  • Actualitzat:
  • Creat:

Farem sentir la nostra presència i la nostra veu per denunciar les discriminacions que patim les dones

El 8 de març de 2021 no passarà a la història per les mobilitzacions massives, per les concentracions a favor de la igualtat, per les riuades humanes omplint places i carrers de color lila. Aquest any, el color lila el posarem a terrasses i  balcons, amb pancartes, i a les xarxes socials, amb missatges d’igualtat. 

Farem sentir la nostra presència i la nostra veu per denunciar les discriminacions que patim les dones. Perquè com a socialistes entenem el feminisme com una aposta per la justícia social, una lluita per l’emancipació de les dones i dels col·lectius LGTBI. Perquè considerem que el sistema patriarcal comporta diverses formes d’exclusió i agressió : masclisme, homofòbia, racisme, classisme, intolerància cap a les diferències... Les dones i homes de l’agrupació del PSC de Mataró reivindiquem la política com a eina transformadora  en la construcció d’una societat igualitària.

 

Conscients que la situació sociosanitària demana prudència us encoratgem a fer sentir la vostra veu en les campanyes que portarem a terme el Dia Internacional dels Drets de les Dones, en xarxes socials, a les finestres, al balcons...

 

Reivindiquem la necessitat de  governs feministes, que treballin per garantir la igualtat laboral, la participació de les dones en els espais de decisió, que lluitin contra la mercantilització del cos de les dones, contra el maltractaments i les agressions sexuals.

 

               SOM IGUALTAT, SOM LLIBERTAT, SOM FEMINISME!

 

Marga Riera

Secretària d’Igualtat PSC Mataró