Mataró

“Amb la feina feta i aquest equip vull portar Mataró més lluny que mai”

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’alcalde de Mataró diu a l’assemblea del PSC que es presentarà a les primàries per a la reelecció

David Bote, alcalde de Mataró, s’ha mostrat disposat a repetir com a cap de llista pel PSC a les eleccions municipals de maig de 2019 a l’assemblea que el partit ha celebrat a la ciutat aquesta tarda. Bote ha assegurat que que “amb la feina feta i aquest equip durant aquest mandat vull portar Mataró més lluny que mai en la trasnformació de la ciutat i la igualtat d’oportunitats”. El PSC celebrarà eleccions primàries per triar el seu cap de llista per la tardor, d’acord amb un calendari que s’aprovarà properament.   

“Tots som veïns de la mateixa ciutat, visquin on visquin, votin el que votin, i és entre tots que la farem progresar”, ha manifestat Bote. “En canvi, els que s’han dedicat a dividir el país no difícilment poden liderar aquesta ciutat; per això el nostre lema és Mataró ens uneix”.   

L’alcalde ha fet aquestes declaracions en una assemblea oberta davant les 100 persones que omplien la seu socialista del Camí de la Geganta, entre les quals hi havia els regidors del Grup Socialista a l’Ajuntament de Mataró. L’acte, convocat per repassar la tasca municipal dels primers tres anys de mandat del govern presidit per David Bote, també ha comptat amb un vídeo de tres minuts rememorant l’activitat de l’alcalde Bote durant aquests tres anys de mandat.   

La intervenció de Bote ha estat precedida per un minut de silenci per recordar Joan Vinzo, el regidor socialista que morí a principis de mes. A continuació, el primer secretari dels socialistes mataronins, Juan Carlos Jerez, ha explicat el porcés de substitució d’aquest regidor, que culminarà amb la presa de possessió d’Elizabeth Ruiz al proper ple municipal.